Magyarországi továbbtanulás

A magyar felsőoktatás rendszerérőlképzési szintekrőlmunkarendről, a kreditrendszerről a felvi.hu-n találsz információkat.

Magyarországi felsőoktatási intézményekbe elektronikus formában a felvi.hu e-felvételi rendszerén keresztül lehet jelentkezni. A jelentkezés részleteiről a minden évben decemberben megjelenő Felvételi tájékoztató közöl információkat.

A jelentkezési határidő minden évben február 15.

A jelentkezésed hitelesítése:

1, postai úton
A véglegesítést követően kinyomtatod a jelentkezési lapot és aláírva ajánlott küldeményként postára adod. Ebben az esetben azonban minden (!) későbbi ügyintézés, további dokumentumok beküldése is csak postai úton lehetséges.

2, elektronikus aláírás Ügyfélkapu rendszerrel Jelentkezésedet elektronikus formában is hitelesítheted. A hitelesítéshez szükséged van elektronikus aláírásra, mely az Ügyfélkapu rendszeren keresztül lehetséges. Ehhez hozzáférést az okmányirodában igényelhetsz. Az ügyintézéshez csak személyi igazolványra és egy e-mail címre van szükséged, – az ügyintézés kb. 5 percet vesz igénybe, – ezek után minden további felvételi ügyintézés otthonról, kényelmesen a neten keresztül történhet. Elektronikus aláírást igényelj minél előbb, lehetőleg már novemberben!